Zeptali jsme se výživového specialisty, profesora Johna Scharffenberga, na 18 otázek ohledně rostlinné stravy.
1
/
2


Vitamin B12 • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

EPA a DHA v rostlinné stravě • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Železo ve stravě • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Vitamin D • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Vápník • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Bílkoviny • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Jód • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Vitamin A • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Kolagen • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Měly by být doporučené dávky stejné pro všechny? • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Je rostlinná strava bezpečná pro děti? • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Luštěniny a nadýmání • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Sója a tofu • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

Statiny • prof. John Scharffenberg, MD, MPH

7 rizikových faktorů • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
1
/
2

Upozornění: Tyto přednášky, které jsou k dispozici zdarma, vám můžeme nabízet pouze díky finanční podpoře diváků jako jsi ty. Prosíme, podpořte nás a pomozte tak této sloužící organizaci, aby i nadále mohly být k dispozici takovéto přednášky.
Další články ze série: prof. John Scharffenberg v Brně
- Dlouhověkost • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Vegetariánská strava • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Jak snížit riziko rakoviny? • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- 18 otázek o rostlinné stravě (VIDEA) • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Kardiovaskulární onemocnění • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Znamení doby v oblasti výživy • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Komentujte