Lehký zeleninový salát nejen do horkých letních dnů.
Aby byl salát výživný a zasytil doporučujeme přidat uvařenou pohanku. Ta se vaří 3 minuty a pak se nechá 30 minut odstát a sama se dodělá, mezitím si můžeme chystat zeleninu. Výborný je k salátu ještě falafel – můžeme použít hotovou BIO směs od Alnatury (výrobky Alnatury koupíte např. v DM, Globusu, snad už i v Bille), je výborná! Ale komu se nechce ani dělat ty kuličky a osmažit, stačí přidat nastrouhané uzené tofu. Zelenina dle libosti, my zde máme směs listové zeleniny, rajče, okurek a jarní cibulku. Nezapomeňte zalít dýňovým olejem, který z každého salátu udělá delikatesu! 🙂
Další články ze série: Obědy
- Řepné karbanátky
- Bramboráky se zeleninovou směsí
- "Boloňské špagety"
- Čínská zeleninová směs s tempehem
- Houbové smetanové rizoto
- Kari těstoviny s mrkví a čínským zelím
- Červená čočka s pečenými bramborami
- Letní zeleninový salát
- Čočková sekaná
- Kynuté knedlíky s ovocem
- Pohanka se zelím a tempehem
- Čína
- Vege svíčková
- Kapustové karbanátky
- Zeleninový salát s pohankou
- Smetanový listový špenát
- Pohanka se zeleninovou směsí
- Bramborové knedlíky s cuketovým zelím
- Burgery z červené čočky
- Brokolicová omáčka s kokosovým mlékem a celozrnné těstoviny
- Cizrna na paprice
- "Medové" červené zelí
- Čočka na kyselo
- Gulášek
Komentujte